Interieurontwerpen

Als je me Googled zul je er achter komen dat mijn core business in het verleden het ontwerpen van tuinen en buitenkamers was.  Gekoppeld aan het veelvuldig uitwerken van tuinkamers / aanbouwen en verbouwingen heb ik door de jaren heen veel adviezen mogen geven over interieurs. In eerste instantie waren het vooral ontwerpen op hoofdlijnen, met routes en functionele invullingen van ruimtes,  plaatsen van deuren / ramen en luifels. Toen ik enkele jaren geleden begonnen ben met het 3d ontwerpen van tuinen was de koppeling met het interieur ook snel gemaakt.

Nu zitten er al veel raakvlakken in het ontwerp van tuin(kamers) en interieurs. Vaak wordt mij ook gevraagd om de relatie tussen binnen en buiten harmonisch te laten overlopen. Bijvoorbeeld door het doortrekken van de tegels van binnen naar buiten, stijl van de ramen / deuren etc…. Zodoende kwamen ook vragen met betrekking tot de positie van het interieur, kleurgebruik en verlichting ook snel om de hoek kijken.

Mijn stijl van ontwerpen is breed, van hele abstracte minimalistische interieurs tot nostalgische leefkeukens. Eén onderdeel blijft wel de rode draad in de ontwerpen. De ontwerpen zijn functioneel en praktisch. Mooi en functioneel gaan heel goed samen. Je zult versteld staan van de mogelijkheden voor jouw interieur.