Tuinontwerpen

Aan jou de keuze

Iedere tuin is een kunstwerk op zich. Ook zodoende zal iedere tuin op maat creatief onder handen worden genomen. In iedere situatie, voor elke tuin wordt een uniek plan uitgewerkt, waarbij de wensen en eisen van de opdrachtgevers centraal staan. Of het nu gaat om een omsloten stadstuin of een groot open perceel bij een landhuis, een strakke tuin, moderne of juist een losse ‘landelijke’ tuin, ik heb een ruime ervaring in de verschillende tuinstijlen en bouwstijlen in binnen en buitenruimten.
De keuze van de stijl wordt behalve door de opdrachtgever, ook bepaald door stijl en architectuur van de woning en het interieur waarin je leeft. Je bepaalt zelf waar de criteria komen te liggen en ik zoek de verbindende componenten tussen de wensen, de stijl en het interieur, om tot een harmonieus samenspel van interieur en leefomgeving te komen. In het hoofdstuk ‘Visualisaties’ zijn diverse voorbeelden van verschillende stijlen en ruimten gepresenteerd, dit om een beeld te geven van de verschillende toe te passen stijlen van tuinen en leefruimten.

Je kunt altijd benoembare stijlen inbrengen. Er ontstaat altijd een stijl (dat is mijn inzet) die bij jou, als gebruiker past. Door jouw criteria te combineren met interieur, omgeving en je (leef)stijl ontstaat een uniek concept. Mijn ervaring leert dat daarom geen enkele tuin dezelfde kan zijn. Daarom is iedere tuin weer het begin van een grote uitdaging met nieuwe kansen en idee├źn.