Diensten

Ontwerp

Dit is de core business van mijn bedrijf. Beginnend als ontwerper van tuinen en buitenruimtes ben ik me ook gaan richten op het totaal concept van het ontwerpen. Hierbij zijn ontwerpen van woningen, aanbouwen, verbouwingen, interieurs en inrichting plannen aspecten die het ontwerp plaatje aanvullen en compleet kunnen maken. 

Bekijk mijn Ontwerp projecten

VISUALISATIE

Dit is een handvat om het ontwerpplan ruimtelijk te kunnen weergeven. De visualisatie kan op meerdere manieren worden uitgewerkt.
De weergave kan hierbij als art impressie, film en panoramabeeld / 360 graden view (al dan niet met een VR-bril) worden gepresenteerd / weergegeven.
Ik adviseer vaak bij bouwkundige onderdelen in de tuin om er een art impressie van te laten maken. Dit zijn vaak de kostbare onderdelen in de tuin en hebben visueel vaak veel impact. Dan wil je als opdrachtgever toch ook wel weten wat er daadwerkelijk komt te staan. Om deze reden worden vaak ook de tuinkamers, paviljoens, vijvers, zwembaden, aanbouwen gevisualiseerd. Maar ook het visualiseren van complete tuinen – voor de complete beleving van uw tuin – zijn de laatste jaren een groot deel van mijn werkzaamheden gaan bevatten.

 Bekijk mijn Visualisatie projecten

TECHNISCH TEKENWERK

Alle onderdelen die ik in de verschillende ontwerpen teken zullen ook uitvoeringstechnisch kunnen worden verwezenlijkt. Met mijn civieltechnische en bouwkundige achtergrond kan ik de getekende onderdelen ook tot op detail verder uitwerken.
Technisch tekenwerk kan op verschillende niveau’s worden uitgewerkt. Ik probeer hier vooral pragmatisch in te staan. Technisch tekenwerk is vaak een verplichting bij bouwaanvragen en voor de uitvoering. Maar minder ingrijpende onderdelen probeer ik (indien mogelijk) ook met sfeerimpressies, een visualisatie en schetstekeningen te verduidelijken. wat in veel gevallen al voldoende is bij de eventuele uitvoering.